Loading proofofbrain-blog...

INTRODUCE MYSELF / KENDİMİ TANITMAK

INTRODUCE MYSELF

ENG

Hello to everyone in the Hive community. First of all, thank you very much to my brother @wagner32 for introducing me to this platform. I'm so glad I got the chance to introduce myself here. I am sure I will read pleasant shares. I am already very excited to interact with the wonderful people here.


My name is Elif Ezgi Mert. I am 22 years old. I am currently living in Izmir, Turkey. I have family and friends here. We are a family of five. I have an older sister and an older brother. My sister is married and lives in Kocaeli. If my brother gets married, there will be three of us. Haha. I'm sorry, brother, I love you very much. I am very sorry that I will be moving away from Izmir when I go to university again this year. I will miss living with my friends in Alsancak, meeting other people, singing with them very much. The most important thing is my family... Izmir is a great place to travel, vacation and breathe. I would love to share with you the places I have visited here. Good thing I live here.


I studied at the university in Mersin, the name of the department is computer programming and I graduated this year. And this is a photo I took when I was staying at the dorm. The view from my room is quite nice, isn't it? :) Since I still want to continue my education life, I want to go to university again this year and study another department. Apparently, I really like learning.

HOBIES

Software
As can be seen from the chapter I have read, the computer interests me a lot. I'm happy when I write codes and run them. Because it shows me that I'm creating new things. I want to do my job in this field but I'm having a little difficulty. I hope to write good programs in the future.

Drawing
My hobbies pretty much. Another thing I enjoy doing is drawing pictures. I've been drawing things since I was a kid without going to any courses. This is a great activity to calm my mind. I want to improve myself in this area. I am appreciated by the people around me in this regard but I still think that I need to improve myself. I can draw wherever I am. All I will need will be a pen. :)

Philosophy
I have been reading philosophy books regularly since I was 14 years old. Anyone who knows me knows that I have an interest in this field. It is a great pleasure for me to learn about philosophers, to find myself in their thoughts. These books are some of the impressive books I have read. Are very dear to me. I am sure that I will give more space to philosophy in the articles I will write.

Why am I here?

I am very happy to be on this platform. I feel very lucky to be able to share with you the different dishes I have eaten, the places I have traveled, the books I have read, my drawings and many other things. I will also read your shares with great pleasure. I hope you will visit my new posts soon. :))

Thank you very much for reading my first post.


KENDİMİ TANITMAK

TR

Hive topluluğundaki herkese merhaba. Öncelikle beni bu platformla tanıştırdığı için @wagner32 abime çok teşekkür ederim. Kendimi burada tanıtma fırsatım olduğu için çok mutluyum. Keyifli paylaşımlar okuyacağıma eminim. Buradaki harika insanlarla iletişim kurmak için şimdiden çok heyecanlıyım.

Adım Elif Ezgi Mert. 22 yaşındayım. Şu anda İzmir'de yaşıyorum. Burada ailem ve arkadaşlarım var. Biz beş kişilik bir aileyiz. Bir tane ablam ve bir tane abim var. Ablam evli ve Kocaeli'de yaşıyor. Abim de evlenirse üç kişi kalacağız haha. Üzgünüm abim seni çok seviyorum. Bu yıl tekrar üniversiteye gittiğimde İzmir'den uzaklaşacağım için çok üzülüyorum. Arkadaşlarımla Alsancak'ta oturmayı, başka insanlarla tanışmayı, onlarla beraber şarkı söylemeyi çok özleyeceğim. En çok da ailemi... İzmir seyahat etmek, tatil yapmak ve nefes almak için harika bir yer. Burada ziyaret ettiğim yerleri sizinle paylaşmak isterim. İyi ki burada yaşıyorum.


Mersin'de üniversite okudum, bölümün adı bilgisayar programcılığı ve bu yıl mezun oldum. Bu da yurtta kalırken çektiğim bir fotoğraf. Odamın manzarası oldukça güzel, değil mi? :) Hala eğitim hayatıma devam etmek istediğim için bu yıl tekrar üniversiteye gidip başka bir bölüm okumak istiyorum. Görünüşe göre öğrenmeyi çok seviyorum.

HOBİLER

Yazılım
Okuduğum bölümden de anlaşılacağı üzere bilgisayarla bayağı ilgiliyim. Kodları yazıp çalıştırdığımda mutlu oluyorum. Çünkü bana yeni şeyler yarattığımı gösteriyor. Mesleğimi bu alanda yapmak istiyorum fakat biraz zorlanıyorum. Umarım gelecekte güzel programlar yazarım.

Çizim
Hobilerim oldukça fazladır. Yapmaktan hoşlandığım bir diğer şey de resim çizmek. Çocukluğumdan beri hiçbir kursa gitmeden bir şeyler çiziyorum. Bu zihnimi sakinleştirmek için harika bir aktivite. Çevremdeki insanlardan bu konuda takdir görüyorum fakat kendimi hala geliştirmem gerektiğini düşünüyorum. Bulunduğum her yerde resim çizebilirim. Bana gereken tek şey kalem olacaktır. :)

Felsefe
14 yaşımdan beri düzenli olarak felsefe kitapları okuyorum. Beni tanıyan herkes bu alana ilgi duyduğumu biliyor. Filozoflar hakkında bilgi edinmek, düşüncelerinde kendimi bulmak benim için büyük bir zevk. Bu kitaplar okuduğum etkileyici kitaplardan bazıları. Benim için çok değerliler. Yazacağım yazılarda felsefeye daha fazla yer vereceğime eminim.

Neden Buradayım?

Bu platformda olduğum için çok mutluyum. Sizinle yediğim farklı yemekleri, gezdiğim yerleri, okuduğum kitapları, çizimlerimi ve birçok şeyi paylaşacağım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Sizin de paylaşımlarınızı büyük bir zevkle okuyacağım. Umarım yakında yeni yazılarımı ziyaret edersiniz. :))

İlk yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim.

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
23 Comments